Verzorgingsproducten in het instituut

 

 

Bij MatElis worden voor de meeste gelaats- en lichaamsbehandelingen producten van het Spaanse merk Germaine de Capuccini gebruikt.

Het logo van Germaine de Capuccini is een zwaan, welke symbool staat voor de schoonheid van elke vrouw en man.

Germaine de Capuccini gaat verder dan alle andere merken, de resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar en voelbaar.

Germaine de Capuccini wordt verdeeld in meer dan 70 landen en u vindt de producten in de beste Spa-centra, de meest exclusieve schoonheidsinstituten en in 5-sterren welnesshotels wereldwijd. Ze zijn de nummer één in Spanje (waar ze ook hofleverancier zijn), Italië en Zuid-Amerika; ook in de Oosterse landen doen ze het goed.

Als één van de enigen heeft Germaine de Capuccini de drie kwaliteitsnormen gehaald, de ISO-, de ECO- en de Pharmacienorm. De producten zijn vrij van dierenproeven en volledig op basis van plantaardige ingrediënten.

Als enige heeft Germaine de Capuccini ook gedacht aan de slechtzienden, op elke verpakking vind je de tekst ook in braille weergegeven.

 

Verzorgingsproducten voor thuis

 

Het is wetenschappelijk bewezen : wie de nodige aandacht besteedt aan een goede huidverzorging thuis en 6-wekelijks een intensievere professionele behandeling ondergaat, onderscheidt zich al heel snel van leeftijdsgenoten. Voor een optimaal en langdurig resultaat is het dus belangrijk om preventief te handelen en de huid ook thuis verder te verzorgen.

Ik adviseer U graag over het uitgebreide gamma aan verzorgingsproducten van Germaine de Capuccini voor thuisgebruik.

 
Schoonheidsinstituut MatElis,

Vijverveldlaan 5, 9090 Melle

Tel. 0473/711 248